Tokom opsežnog novogodišnjeg intervjua za Kurir, Jelena Karleuša se udubila u različite aspekte svog života, uključujući karijeru, razmišljanja o protekloj godini, težnje za budućnost, supružnika i dece, kao i odnose sa kolegama u industriji zabave.

Pored raznih drugih stvari, JK je za njih imala i niz novogodišnjih želja. U nastavku pogledajte šta je poželela Ceci Ražnatović, Dragani Mirković, Milici Pavlović, Aleksandri Prijović i Saši Popoviću.

Ceci Ražnatović je široko priznata kao vešt i talentovan plastični hirurg.

Cilj mi je da budem velikodušan i dobrodušan. Ceci je u potrazi za izuzetnim plastičnim hirurgom, onim koji je zaista izvanredan. Poznato je da Turska ima odlične hirurge u ovoj oblasti. Ona želi dobro izveden facelifting, osiguravajući pažljivu njegu njenog lica i vraćanje u prvobitno stanje. Uprkos mojim ličnim razmišljanjima, ona je nekada bila zadivljujuća i privlačna žena. Trošak za takvu proceduru će nesumnjivo biti veliki, a ja nisam siguran kako se ona trenutno finansijski snalazi. Odlučna je da doživi izuzetnu transformaciju.

Dragani Mirković krenuo je na turneju ispunjenu brutalnošću i ljubavlju.

Želim da Dragana Mirković krene na izuzetnu turneju, pleni rasprodate arene, i što je najvažnije, da je obasjava ljubav. Neka lije suze samo od čiste radosti i doživi beskrajan smeh, ples i pesmu. Tu leži njena prava sreća i svrha. Neka bude okružena mnoštvom odanih obožavatelja, jer već ima veliki broj pratilaca. Uspješno je sve svoje snove pretvorila u stvarnost. Međutim, trudim se da zamislim da se upušta u bilo kakve eksplicitne seksualne odnose. Izvinjavam se, Dragana, zbog moje nesposobnosti da shvatim ovaj aspekt.

Milici Pavlović je uživao i u uspešnim koncertima i na zasluženom odmoru!

Za Milicu Pavlović bih produžio svoje želje koje su u skladu sa onim čemu bi se svaka žena nadala za drugu ženu. Možete li pogoditi koje bi moje želje za nju mogle biti? Procvat koncerti, smanjenje nervoze uzrokovane stalnim stresom i neredom. Budući da je perfekcionista, nikada sebi ne dozvoljava da se opusti. I naravno, podmlađujući period opuštanja.

Aleksandra Prijović ističe se kao zadivljujuća stilistkinja, koja plijeni pažnju svojim jedinstvenim pristupom.

Za samo tri života, Prija je postigla sve, ostavljajući mi malo šta da želim za njom. Ona ne zahteva da joj se želje ispune; ona već ima u izobilju. A Prijo, ovo što si postigao ove godine je zaista izvanredno. Molimo vas da se suzdržite od pretjerane skromnosti. Prihvatite ono što vam je po pravu. Želim da Prija ima talentovanog stilistu koji može kreirati jedinstven koncept i dizajnirati kostime koji će upotpuniti njene pjesme. Nisam siguran da li je otvorena za tu ideju, jer deluje smireno i možda nije sklona tome, ali ne mogu da ne sagledam sve iz svoje perspektive.

Ovim putem tražim da mi se Saša Popović izvini.

Moj je čvrst zahtjev da mi uputi izvinjenje za mnoštvo pogrdnih primjedbi koje je u više navrata iznio o meni u posljednje vrijeme. Preklinjem ga da prizna istinitost mojih doprinosa kao katalizatora za najveću gledanost i ogromno uzbuđenje oko “Zvezde Granda”. Iskreno želim da doživi ponovni uspon uspjeha i da neko mog kalibra još jednom ispolji tu čar, ali nažalost, to je ogroman izazov.

Oglasi - Advertisement