U nastavku današnjeg članka malo se fokusiramo na domaće TV voditelje, a gde god da se okrenemo uvek je u prvom planu Jovana Jeremić, Ako je Aleksandar Vučić izašao iz frižidera, onada je Jovana Jeremić zamalo izašla iz paštete. Iritira celu regiju sa svojim ponašanjem u jutarnjem programu kojeg možemo gledati svakog vikenda na TV Pinku, a i na svom Instagram nalogu definitivno je aktivna. 

Mi ostajemo u nastavku današnjeg članka na Pinku, a govorićemo o jednom muškom TV licu,a  to je kao što i sami možete da vidite Voja Nedeljković, koji je dugi niz godina zaštitno lice Grand prodiukcije. Njega smo navikli da gledamo u bekstejdžu sa roditeljima i prijateljima samih takmičara koji u to vreme pevaju na samoj bini. 

On i Sanja Kužet su preko 10 godina u samoj emisiji, a Voja i nije baš preterano aktivan na društvenim mrežama, tak oda većinu publike zapravo zanima, nešto vezano za njehobv privatni život. Malo ljudi zna da je on u braku jako dugo vremena sa Majom Nedeljković, koja je inače doktorica po struci. Radi u Beogradu u klinici sa Savskom vencu, gde su se njih dvoj ezapravo i upoznali. 

Danas imaju dvoje dece, a ono što je interesantno je to, da je on od nje stariji čak 17 godina. Da li ste uopšte znali za ovaj podatak? Kada se pojave u javnosti, uvek imamo negativnih komentara na njihovu vezu, jer je dosta njih ubeđeno da je ona u njemu videla samo finansijsku korist, dok oni drugi misle da je ipak u pitanju ljubav. Vaša imšljenja o svemu?

Oglasi - Advertisement