Saša Matić, omiljeni pevač poznat po svom talentu i divljenju publike, suočio se sa velikim izazovom pre nekoliko decenija kada su on i njegov brat Dejan Matić izgubili vid.

Privatni životi ove dvije pjevačice izazvali su značajno interesovanje, posebno u vezi sa okolnostima gubitka vida i mogućnostima hirurške intervencije kako bi im se vid vratio. Oduševljeni fanovi su se bavili stalnim spekulacijama, razmišljajući o mogućnosti budućnosti u kojoj bi ovi talentovani pojedinci mogli ponovo doživjeti senzaciju “gledanja”.

Prema pouzdanim izvorima, otkriveno je da su braća Matić rođena prerano i da im je bila potrebna inkubacija na određeno vreme. Nakon toga, medicinsko osoblje je primetilo da nijedno od beba nema sposobnost da vidi, što je kasnije potvrdio i vodeći lekar iz Beograda.

U početku se tvrdilo da je za Matićevu nemogućnost da sagleda današnji dan odgovoran isključivo nemar doktora. Saša je, međutim, pojasnio da nije siguran da li je kriva medicinska sestra ili doktor. Ipak, Saša je potvrdio tačnost informacija.

U dobi od 30 godina, dva brata su dobila priliku za operaciju oka koja je obećavala poboljšanje vida za 70%. Međutim, Saša i Dejan, zajedno sa roditeljima, odbili su ponudu, prepoznavši je kao eksperimentalni postupak. Saša se, posebno, umorio od tekućih rasprava o njihovoj viziji, smatrajući je nebitnom i iscrpljujućom.

Izrazivši uvjerenje da se njegovi lični poslovi ne bi trebali tiču ​​drugih, naglasio je da je to pitanje privatnosti. Zadovoljan svojim trenutnim životom, izrazio je zahvalnost za dodatne šanse koje mu je dala viša sila da postigne uspjeh i pronađe sreću. Bez sumnje, njegov glas je igrao značajnu ulogu u ovoj pripovijesti. Na kraju je čvrsto izjavio: „Vodim normalan život i ne bih ga mijenjao ni za šta na svijetu.

Oglasi - Advertisement