Nino Rešić, poznati pevač, nije do kraja ispoljio svoj puni potencijal, a njegov životni put je bio nepravedno skraćen usled posledica alkohola i bolesti jetre. Sudbina je odabrala da ga rano uzme od nas, okončavajući njegov život brzo i bolno. Nino Rešić, široko cenjen kao izuzetno zanimljiv izvođač na sceni, ostao je upamćen po svojim turbulentnim ljubavnim pričama u ličnom životu.

 

 

Romantične intrige ove ličnosti izazvale su veliko interesovanje, posebno u svetlu nedavnih spekulacija o njegovoj povezanosti sa koleginicom Vesnom Zmijanac. Tokom svog života, uporno je negirao bilo kakvu romantičnu vezu sa svojom koleginicom, verovatno iz razloga njegove džentlmenske prirode i želje da izbegne medijsku pažnju. Čak ni njegova kćerka Sandra nije potpuno svesna kompleksnosti njihovog odnosa, iako priznaje njihovu blisku vezu. U intervjuu za časopis “Svet”, Sandra je podelila: “Na osnovu onoga što mi je Nino rekao, znam da je to bila duboka ljubav i da je gajio jaka osećanja prema Vesni. Međutim, ne mogu potvrditi da su bili romantično povezani. Nino mi je samo spomenuo da su bili veoma bliski.” Spekulisalo se da će Vesna posetiti njihov rodni grad, Smederevsku Palanku, kako bi videla Sandrinog dedu Zlatka. Iako Sandra nije sigurna u tačnu prirodu Vesninog odnosa s Ninom, ona je sigurna u njihovu bliskost.

 

 

Vrijedno je napomenuti da je priznati pevač Nino Rešić preminuo 2007. godine u dobi od samo 43 godine, ostavljajući iza sebe nasleđe koje i dalje fascinira lokalnu zajednicu. Njegov lični život ostaje intrigantan, budući da je bio poznat po neodoljivom šarmu i prošao kroz tri braka, uz brojne izvanbračne veze. Najintrigantnija veza bila mu je sa Jasnom Konjević, bivšom suprugom kolege Šerifa Konjevića. Prema medijskim izveštajima, navodno je oteo Šerifovu suprugu. Iako su Jasna i Nino suočavali s velikim izazovima izazvanim spoljnim uticajima, kako je tvrdio Nino tokom tog perioda, s ciljem narušavanja njihovih života, njihova veza je opstala. Iako su na kraju raskinuli, uspeli su održati pozitivan i prijateljski odnos. Nino je izrazio divljenje prema Jasni, nazivajući je najvažnijom ljubavi koju je doživeo. Iako su se razišli, njihova veza je ostala snažna, a ostali su najbliži prijatelji. Čak je i obična želja za susretom ili telefonski poziv bila dovoljna da se ponovno sretnu u roku od nekoliko sati, kao da nikada nisu bili razdvojeni. Ipak, spominjanje Šerifa Konjevića izazivalo je bol u Nini.

 

 

Oglasi - Advertisement