Kada je prije više od tri godine odjeknula vijest o pogibiji kralja narodne glazbe Šabana Šaulića u prometnoj nesreći u Njemačkoj, cijeli Balkan je bio šokiran, a njegovi obožavatelji na društvenim mrežama danima se opraštaju od njega.

 

Njegovoj obitelji, supruzi Gordani i djeci, sinu Mihajlu i kćerima Ildi i Saneli, svakako je najteže bilo kada su se mediji raspisali i o njegovoj navodnoj ljubavnici Cuci, koja je tvrdila da je bila u vezi s pjevačicom Amour. mnogo godina. Unatoč brojnim obavezama, Shaban je jako dobar otac, barem kada su u pitanju njegova zakonita djeca. Malo je poznato da je Hilda danas u sretnom braku s Bojanom Vukovićem, a ima i kćer Emu, koja je svojedobno bila u vezi s puno starijim poduzetnikom, no njezin otac to nije odobravao.

Veza je trajala više od desetljeća, ali nije završila sretno te se Hilda ubrzo udala za sadašnjeg supruga. Ilda je i sama jednom prilikom za medije govorila o tome i rekla je kako je u toj vezi kada je ljubav bila na vrhuncu ona željela brak i djecu ali njen tadašnji partner nije bio spreamn za to. Ona je tada pocela da se bavi pjevanjem i uplovila je u muzcke vode poput svog oca i onda je njen partner poelio da je oženi ali ona je tada imala druge ciljeve.

 

Šaban koji Bojana zna još od kada je bio dijete je pred samu pogibiju otkrio da je želio da se ilda uda baš za njega jer zna da potice iz dobre porodice ali je to cuvao kao tajnu sve dok Ilda nije sama shvatila da je Bojan pravi covjek za nju. Svima je govorio da je biznismen sa kojim se Ilda vidala u redu ali nije tako milsio.

Oglasi - Advertisement