Na svom Instagram profilu, pevačica je podelila kolekciju sentimentalnih fotografija iz svojih ranih dana. Uz ove slike, otkrila je intrigantan aspekt svoje ličnosti – uvijek u džepovima drži sićušnu, radoznalu verziju svog mlađeg ja, spremnu da se pojavi kad god se za to ukaže potreba.

Objava je izazvala nesvakidašnji nivo entuzijazma obožavatelja, koji su svoje oduševljenje izrazili komentarima u kojima se hvale djetetova ljupkost i način na koji njihove oči lijepo odražavaju suštinu njihove duše.

Poreklom iz Novog Pazara, krenula je u potragu za obrazovanjem koja ju je odvela do prestižne srpske muzičke škole, koja se obično naziva „Mokranjac“, koja se nalazi u Beogradu.

Nakon kratkog boravka na Univerzitetu Braća Karić, njena profesionalna putanja je značajno preokrenula 2002. godine kada je sklopila ugovor sa City Records, visoko cenjenom i uticajnom izdavačkom kompanijom sa sedištem u Beogradu.

Emina Jahović, omiljena ličnost na Balkanu, u Turskoj nosi imena Emina Sandal i Emina Türkcan. Odgajana u bošnjačkoj porodici, Emina Jahović je od malih nogu gajila duboku strast za muzikom. Kada je napunila 7 godina, već je ovladala klavirom, a sa 14 je napravila svoju inauguralnu baladu.

Oglasi - Advertisement