Najveći zločin u novijoj povijesti Crne Gore dogodio se u petak poslijepodne kada je pomahnitali Vuk Borilović (34) iz sačmarice ustrijelio 11 ljudi, a šest ranio. Diljem zemlje odmah je proglašena trodnevna žalost, a ljudi su u šoku i nevjerici zbog tragedije na Cetinju iu cijeloj zemlji.

 

Borilović je prije svog krvavog pira sklonio suprugu i djecu na obalu Crne Gore, koji su, prema medijskim napisima, preseljeni na nepoznato mjesto zbog straha od mogućnosti krvave osvete, a koja Crna Gora još nije do kraja iskorijenjena. Policijski izvor rekao je medijima da je Borilovićeva supruga ispitana nekoliko sati nakon tragedije, ali nije mogla odgovoriti zašto je njezin suprug počinio stravičan masakr.

Rekla je da ih je običavao posjećivati ​​tamo gdje su bili na odmoru i da mu je bilo malo čudno, ali tada se nije dogodilo ništa neobično. Ona je rekla i kako Vuk nije imao nikakve svađe ni nesuglasice sa podstanarima koje je prve i usmrtio i priče o tome da je razlog neplaćanje kirije su čiste špekulacije kao i ona da ga je supruga napustila.

 

Ona nije ostavila Vuka nego je kako je to već radila godinama uzela godišnji odmor i sa djecom otišla kod svoje rodbine koja živi u jednom mjestu na moru. Ona je policiji ispričala da je taj dan Vuk imao zakazan pregled kod neuropsihijatra na šta ga je nagovorio jedan prijatelj jer je primjetio da se u posljednje vrijeme čudno ponaša. Borilović je sahranjen na tajnoj lokaciji van Cetinja.

Oglasi - Advertisement