U nastavku današnjeg članka malo ćemo govoriti o domaćoj estradi, a kao što ste i sami navikli uvek smo govorili o pevačima. međutim, mi ćemo se dana ispak malo fokusirati na glumačku scenu, koja itekako ima posla u poslednjih par meseci. Producenti, režiseri rade velike projekte, te za glumce itekako ima posla. 

U Srbiji je itekako burno u poslednjih par meseci, imamo jako puno novih projekata, a svi još uvek pričaju i govore o hit filmu “Toma”, koji je napravio dar mar u protekloj godini, a samog Dragana Bjelogrlića je izbacio u zvezde, jer o ovom fiilmu apsolutno svi pričaju, čak i oni koji nisu niti zapamtili niti u čuli iti jednu pesmu od Tome Zdravkovića. 

Kao što i sami možete da vidite, danas govorimo o Vojin Ćetkoviću, čoveku koji je sasvim sigurno obeležio prethodnih 20 godina na Balkanskoj filmskoj i pozorišnoj sceni. On je u braku sa Slobodanom Mićalović već punih 14 godina, i u braku imaju i blizance, a mlao ljudi uopšte zna. da je on imao i jedan neuspešni brak malo pre nje, koji se završio više nego neslavno. Njeno ime je Nataša Milovanović, koja je te 2000 godine bila popularna TV voditeljka, radila je na trećem kanalu, a upoznali su se na snimanju video spota grupe K2, a venčali su se samo godinu dana posle. 

Međutim, njihov brak j potrajao jako kratko, a ona se odmah nakon razvoda preselila u Pariz, gde danas radi u Ambasadi Srbije u ovoj zemlji. 2007 godine je dala poslednji intervju za srpke medije, a tada je izjavila da je sretno zaljubljena.

 

Oglasi - Advertisement