Veruujemo da među vama još uvek ima osoba koje vole pogledati dobru emisju na televiziji, međutim, u današnje vreme pored Zadruge koja iskače iza svakoga ćoška jako je teško pronaći nešto takvo. Međutim, još uvek imamo nacionalne frkvencije poiput HRT, RTS koje prikazuju jako kvalitetne sadržaje,, tako da plaćanje pretplate njima i nije neki greh.

Šta da morate plaćati za Pink televiziju pretplatu? I onda svaki vikend morate gledati teror od jutarnjeg programa i Jovanu Jeremić, koja je p orečima Ivana Ivanovića, definitivno anomalija novinarstva. Na sreću imamo Jovanu Jeremić, koja je pojam kvalitetnog TV vođenja program, ili jednostavno Praktičnu ženu, emisiju koja se uspešno prikazuje već nekoliko poslednjih godina.

jeno ime je Nataša Pavlović, i rođena je 1975 godine u Zagrebu,, a sa samo 16 godina je sa roditeljima došla u Beograd, gde je i završila žurnalistiku. Tu je morala da kreće ispočetka, nova škola, novo društvo, a sa samo 21 je počela da radi na jednoj beogradskoj radisjkoj stanici, jako brzo se udala, dobila je i dvovje dece, te se nakon toga i razvela. Muž joj je umro prošle godine, a sa njima je do trenutka njegove smrti bila u sjajnim odnosima.

Njenaa emisija Praktična žena je više nego gledana, uvek ima neke nove savete, koje su jako bitne ženama, a na društvenim mrežama je više nego aktivna. Međutim, ove subote je apsolutno sve iznenadila, kada je postavila jedan stori, na kojem je napisala “Đta da sam muško”. Pogledajte i sami sliku, jer verujemo da joj je bilo i više nego dosadano kada je postavila ovu fotku na svoj profil.

Oglasi - Advertisement