U nastavku današnjeg članka malo ćemo da se bavimo o najtežem poslu za sve domaćice a to je svakako pranje sušenje i peglanje veša. Mnogo je malih caka koje vam mogu poslužiti oko samog sušenja i pranja veša. Jako veliki procenat korisnika veš mašina nije na primjer upoznata sa silnim temperaturama koje posjeduje svaka mašiina pa se onda odlučuje za samo 2 ili 3 provjerene temeprature.

Peglanje je već jedna druga stvar koja svakako svakom jako teško pada a mi se danas bavimo mirisom veša nakon samog pranja veša. Mnogi nisu zadovoljni sa omekšivačem pa onda se domaćice odlučuju za razno razne omekšivače a kada vide da ne miriše kao kod kolegice na poslu onda umjesto jednog sipa dva čepa, a sa time zapravo ništa ne postiže. Svakako da je jako bitno kako se suši veš i da ga ne presušite jer imamo osoba koje toliko dugo suše veš da jednostavno se on skori i onda izgubi svu moguću aromu i miriše zapravo na prašinu koju pokupi sa polja gdje se zapravo suši.

Mi se danas fokusiramo na par trikova koji su itekako korisni da bi vam veš koliko-toliko mirisao nakon samoga pranja. Da li ste znali da se veš može itekako dobro oprati na 60 a ne na 90 koji se koristi za bijelo pranje, jer 90 stepeni je ciklus od najmanje 3 sata, tako da omekšivač izgubi svoj efekt, a na sve to ćete da izgubite i dodatnu električnu energiju.

Oglasi - Advertisement