Poznati glumac Milan Kalinić (49) nikad nije krio ponos što pored sebe ima ženu kao što je Sandra. Nakon 17 godina braka, ovaj par zna da je smijeh najbolji saveznik sreći i skladu “Pitaju me šta je tajna. Evo ovo, kad se posle 16 godina sa vama i dalje ovako smije. To je TAJNA,” napisao je glumac i voditelja ispod fotografije na kojoj grli svoju nasmijanu suprugu. Ipak, malo ko zna da su njih dvoje 2014. godine imali veliku bračnu krizu.

Tada su mediji pisali kako Sandra vara Milana sa vlasnikom jednog beogradskog kluba, a poznati glumac, koji svoju ženu obožava i kojoj bezuvjetno vjeruje se tada zauzeo da odbrani svoju suprugu, kao i njihov brak:

“Glupo mi je da mislim na to i da komentarišem. To su budalaštine. Ljudi su ljubomorni na naš brak i pišu gluposti. Veću budalaštinu u svom životu nisam pročitao,” govorio je tada za medije Milan Kalinić. Sa druge strane i Sandra je uzvratila podršku Milanu i dala mu snagu, kada je 2015. godine izazvao saobraćajnu nesreću. I mada je njihov odnos bio u velikoj krizi, ipak su njih dvoje uspjeli sve to da prebrode, te da svoju ljubav i ojačaju, a sve to da bi svojoj djeci, Tei i Vuku pružili primjer toplog porodičnog doma

Danas, kada je sve ružno iza njih, Milan o svojoj supruzi govori sa najvećim divljenjem i sa poštovanjem: “Kada kažu da je neko zaljubljen kao prvog dana to je laž, to je nemoguće, strast i zaljubljenost vremenom izblijede. Sandra i ja smo toliko dugo zajedno i sve više i više uživamo, ali kako vreme prolazi sve smo veći prijatelji, smijemo se još više nego prije i dopunjujemo. To su retke stvari koje mi imamo jer gledajući druge ljude shvatam da su mnogi zajedno samo formalno, ili da su iz nekih razloga izgubili ono ‘nešto’ i da više nije to to,” izjavio je jednom prilikom Milan.

Ostatak pročitajte OVDJE

 

Oglasi - Advertisement