Teodora Džehverović nedavno je odlučila da promeni boju kose. Iako je poznata po čestim kontroverznim objavama na društvenim mrežama, ovog puta je iznenadila svoje pratioce pozirajući potpuno odevena, ali sa značajnom promenom – promenila je boju kose. Ova pevačica, koja je već poznata po svojim transformacijama, zamijenila je svetle tonove nešto tamnijim.Iako promena nije drastična, primetna je i bez sumnje, pevačica je veoma zadovoljna. U svom komentaru napisala je: “Ko se odlučio na promenu boje kose?”

 

Teodora Džehverović rođena je 10. februara 1997. u Kačarevu. Teodora je srpska pevačica koja je postala poznata tokom devete sezone muzičkog takmičenja Zvezde Granda 2014. Nakon zapaženog učešća, potpisala je ugovor sa diskografskom kućom Grand Production i postala članica devojčake grupe Đavolice. 2017. godine, Teodora je učestvovala u prvoj sezoni rijaliti-šoua Zadruga, gde je zauzela treće mesto.

 

 

Godine 2017, Teodora je ostvarila duet “Gledaj mene” sa grupom In Vivo. U septembru iste godine, učestvovala je u rijaliti-šou Zadruga, gde je zauzela treće mesto. U decembru 2017, lansirala je pesmu “Kristijan Grej” koja je stekla značajnu popularnost na Jutjubu, beležeći 30 miliona pregleda. Neposredno nakon izlaska iz Zadruge, samo nekoliko dana kasnije, objavila je baladu “Crni vitez”. U septembru 2018, izbacila je pesmu “Rari” u saradnji sa Cobijem, a već narednog meseca sarađivala je sa reperom Ša na pesmi “Komiran”. U martu 2019, predstavila je svoj prvi album pod nazivom “Borbena” za IDJTunes, koji sadrži sedam pesama. Nakon albuma, u avgustu iste godine, izbacila je singl “Čarolija”.Debitantski album pod nazivom “Borbena” objavila je 2019. godine, postigavši značajan komercijalni uspeh. Od 2022, Teodora je deo žirija muzičkog takmičenja IDJ Show.

 

Oglasi - Advertisement