U ovom izazovnom periodu, porodica Mirković se suočava sa teškim okolnostima. Nakon smrti majke Tonija Bijelića, proslavljena pjevačica Dragana Mirković donijela je odluku da otkaže dva koncerta kako bi pružila podršku svom suprugu. Toni je duboko pogođen gubitkom voljene majke, a ipak pokazuje izuzetnu snagu skrivajući svoju patnju od njihove djece i Dragane.

Cijela njegova porodica je uz Tonija s obzirom na jako teške okolnosti koje su se izdešavale. Međutim, Dragana ga toliko dobro poznaje da može da vidi kroz njegovu fasadu i veoma je zabrinuta da bi njegov emocionalni stres i anksioznost mogli negativno uticati na njegovo zdravlje. Toni je prije nekoliko godina podvrgnut složenoj operaciji aneurizme mozga, a iako je zahvat bio uspješan, strogo mu je savjetovano da izbjegava sve situacije koje mogu izazvati bijes. Osim toga, borio se i sa teškim slučajem upale pluća, ali je od tada povratio kontrolu nad svojim zdravljem.

Za to vreme kružile su glasine da je Toni svu svoju imovinu preneo na Draganu, a na pitanje o ovoj odluci jednostavno je rekao da je to njegova želja. Vrijedi napomenuti da je prije dvije godine Toni doživio gubitak oca Anta, koji ga je prethodno uveo u svijet biznisa u Beču. Priča se da je Marko, sin veoma cijenjenog dvojca oca i sina u poslovnom svijetu Austrije, naslijedio njihovu uglednu reputaciju.

Danas sam ispunjen neizmjernom tugom dok s vama dijelim ovu vijest. Moja porodica i ja suočavamo se sa jednim od najizazovnijih trenutaka dok tugujemo za gubitkom naše voljene bake, majke i svekrve, Marte. Za ovo vrijeme prioritet mi je da budem sa svojom porodicom, a iako sam željno očekivao naše predstojeće koncertne aktivnosti, moram vas obavijestiti da će one biti odgođene. Dragana je to izrazila u svom saopštenju. Na društvenim mrežama od drage bake oprostio se i Marko, Martin unuk, gdje su mnogi primijetili sličnost koju dijeli sa svojom lijepom bakom.

Oglasi - Advertisement