Najveći zločin u modernoj historiji Crne Gore počinjen je prije nekoliki dana, a cijela drama oko toga još uvijek se ne stišava. Istraga o ovom stravičnom slučaju još uvijek traje, ali nije otkriveno ništa što bi moglo dati neke naznake zbog čega je Vuk Borilović uradio onako nešto. Iako vjerujemo da znate, on je u petak iz samo njemu znanih razloga sa svojom lovačkom karbinom ubio desetoro ljudi, ranio je nekoliko njih, a na kraju i sam je završio tragično.

 

Ni najstariji Cetinjanini ne pamte da se ikada desio ovako veliki zločin, a prema onome što kažu sagovornici iz policije, ni njegova supruga nije imala odgovor na to pitanje. Jedan izvor iz policije je rekao sljedeće: “Ona je saslušana u prvim satima istrage. Objasnila je da je bio čudan nekoliko dana pre zločina, kada je došao kod njih da ih poseti u jednom primorskom mestu gde se odmarala sa njihovom decom, ali da nije to bilo ništa specijalno”. Ona je rekla i to da on nije imao nikakvih problema niti nesuglasica sa njihovim podstanarima, koje je inače prvo ubio, a onda je krenuo dalje u krvavi pohod.

 


Dalje ona je rekla kako ga nije ostavila i da su to dezinformacije, nego da je kao što to radi svake godine, ona uzela godišnji odmor pa je zajedno sa djecom otišla kod svoje rodbine u Herceg Novi. Izvor za medije rekao je i ovo: “Poslednjih dana se ponašao čudno, zbog čega ga je prijatelj zamolio da ode na razgovor kod neuropsihijatra, na šta je on i pristao”. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Oglasi - Advertisement