U nastavku današnjeg vikend članka, jedna jako zanimljiva tema, a koj a je povezana sa verovanjem u zvezde i u sudbine. Naime, jako puno ljudi, pogotovo sa ovih prostora je suujeverno, i mnoge osobe svoj dan ne mogu jednostavno da započnu bez prvog horoskopa, čisto da vide kakvo će im biti zdravlje, i da li će imati sreće u ljubavi taj dan.

Međutim, jako dobro svi mi znamo, da je to samo presipanje iz praznog u šuplje, i da definitivno jako retko u svemu tome ima bilo kakve istine. Međutim, ako veruujete u numerologiju, tu svakako da ima jako puno istine, jer ljudi koji se bave ovim segmentom, itekako mogu da na osnovu vaašeg datuuma i godine rođenja, vide šta vas to očekuje u nastavku vašeg života, i šta vam na primer sledi za par godina.

Mi vam tako danas donosimo jednu super temu, a kao što i sami možete da vidite, raadi se o jednoj sasvim prostoj tabeli, na osnovu koje možete da vidite šta ste tto bili u prošlom životu, i kakva vas to sudbina danas očekuje. Ako ste naa primer osoba pod brojem 1: Jako ste nemirnog duha, i vaša priroda je naprosto divlja. Jako ste statični po prirodi, i jako retko nešto menjate u životu. Niste romantični po prirodi, ali vapite za ljubavlju. Ako ste pod rednim brojem 2, onda jako dobro radite posao koji radite, ali nemate osobinu jednog lidera. Vas period života kada vam sve ide od ruke je od 45-47 godine života.Ostatak teksta možete pronaći ovde.

Oglasi - Advertisement