Danas u nastavku ovog teksta se malo prisećamo stari ali odličnih ostvarenja Jugoslovenske kinematografije, koja je i dan danas rado gledana na svim prostorima. Maratonci trče počasni krug, Kamiondžije, Žikina Dinastija, Ko to tamo peva, Balkanski špijuni… To su samo neki od filmova koji su obeležili taj period, a većina od njih se prikazuje na lokalnim kanalima u regiji, i mogu se gledati jako puno puta, i opet da se čovek nasmeje.

Verujemo da znate da je Žikina dinastija snimljena čak u 7 nastavaka, a Žika je sigurno sa svojim ležernim i pomalo prostim ponašanjem itekako osvojio srca svih gledalaca. Upravo zbog toga je vest o njegovoj smrti potresla celi balkan, a on je preminuo od bolesti jetre. Dok sa druge strane imamo super kulturnog prijatelja, fakultetski obrazovanog koji ga nikako nije voleo.

Ali, kao što i sami znate njih dvojica su postali nerazdvojni, a Žika ga je uveo u svoj svet normlanog života, a i popilo se koja čašica više. Međutim, pre par meseci smo imali jedan jako zanimljiv članka, u kojem smo se sećali nekih likova iz ove kultne srije o kojima danas niko ništa i ne piše. Dosta nas se pitalo pa gde su oni danas, šta oni rade, i ono najvažnije, sa čime se bave u svojim životima?

Jedan od njih je Mihajlo Jevtić, koji je u seriji glumio dečaka Miše Pavlović koji je zapravo bio njihovo unuk, koji je kasnije izrastao u Nikola Koju. Danas on ima 45 godina, i ne bavi se uopšte glumom, nego se bavi veb dizajnom, muzikom, i izradom veb aplikacija, a evo i njega kako danas izgleda.

Oglasi - Advertisement