Za danas jedna jako zanimljiva i misteriozna tema koja će vas definitivno privući u svakom mogućem pogledu. Naime, od davnih vremena i pronalaska piramida, atlantide, doba Inka sve nas je uvek definitivno interesovala, ko je sve pravio tako velike građevine, u doba kada nije postojala moderna mehanizacija i slične stvari. 

Sve su to teme, koje definitivno i jedu zanimljive, jer su baš tolika misterija. Šta tek reći za film Indijana Džouns ili Tomb Rajder, gde se pronalaze stvari koje su starije na preko 5.000 godina? Mi se danas fokusiramo na 2 Svetski rat, gde smo imali rat širom celog sveta, a jako veliki broj ljudi je učestvovao u njima, a tada siu izgrađeni jako veliki broj razno raznih bunkera. 

Neki od njih su pravi podzemni gradovi, poput onog Titovog koji se nalazi u Bosni i Hercegovini, jako blizu Mrkonjić Grada. Mi sa vama tako danas delimo priču koja se desila u Nemačkoj, i gde je jedan par koji se bavi planinarenje, u sred šume naišao na dve cevi koji su virile iz planine Švarcvald. 

Naime, kada su prišli malo bliže. liilo je sve na dimnjake, a kasnije kada su malo više pronjuškali okolo, videli su i mala vrata, a unutra ih je prizor šokirao. Definitivno , pravi mali grad je bio u pitanju. Pogledajte i sami ove slike. 

Oglasi - Advertisement