Od kada su društvene mreže pored njihove osnovne funkcije, postale i mjesto na kojem možemo da provedemo sate i sate listajući razne sadržaje, video snimke, fotografije i sve ostalo, isto tako možemo da naiđemo i na mnoštvo savjeta i trikova u raznim segmentima, ali ono što žene i djevojke najviše zanima jesu neki savjeti i trikovi koji se odnose na domaćinstvo i sve što je sa time povezano.

Naime, danas na tržištu imamo razne osvježivače prostorija, u raznim oblicima pa su oni tako dostupni u spreju, difuzeri, mirišljavi štapići i svjećice koje mogu da pomognu da vam kuća miriše lijepo, ali ako ih stalno koristite, to prilično košta. Naravno da svi mi volimo da provodimo vrijeme i da boravimo u mirišljavoj prostoriji, ali jednostavno većina njih je skupa, a oni se brzo troše, tako da to i nije nešto što je toliko isplativo, kako smo već naveli na samom početku. Ali an svi sreću i za to ima rješenje, a jedna korisnica društvene mreže TikTok odlučila je sa svima da podijeli jednu sjajnu foru, koja će vam sigurno obezbijediti da vam kuća miriše, a da pri tom ne potrošite mnogo novca na to.

U video snimku koji je na ovoj društvenoj mreži postao viralan, ona je rekla sljedeće: “Nemojte da bacate mirišljave štapiće kada se istroše. Umesto toga, sipajte malo omekšivača za veš u praznu bočicu, dodajte vode, a zatim vratite štapiće u bočicu”, rekla je ona, i tvrdi da kuća na ovaj način miriše prelijepo, a u komentarima koji su se samo nizali, ljudi su pisali kako će sigurno da isprovaju ovaj trik, pa su tako neki od komentara glasili: “Sjajno, odmah ću da probam”, “isprobala sam ovaj trik, genijalno”, pisalo je u komentarima, a bilo je i onih koji su izrazili brigu da će se štapići možda ubuđati, a ona im je i na to odgovorila pa je napisala: “Moji stoje u kupatilo već nedelju dana, nema buđi”.

Oglasi - Advertisement