U nastaku današnjeg članka govorimo o jako zanimljivoj temi, a koja će se definitivno svideti svim roditeljima. U današnje vreme je itekako lako biti roditelj, bar što se tiče bezbedenosnog aspekta u kući, jer imamo tehnologiju koja je itekako uznapredovala po tom pitanju. 

Naime, u sobu gde se nalazi beba, imate razne alarme koji su itekako sigurni, tako da u svako doba dana ili noći vas taj alarm obaveštava ako nešto nije u redu sa bebom. Na društvenim mrežama tako možemo da vidimo razne dogodovštine i priče roditelja sa svih strana sveta, te neke od njih mogu itekako da nas zabrinu. NIkad ane možete da znate šta se može desiti u sobi gde se nalaze vaši mališani. 

Naime, sledeća priča koja se deisl u Škotskoj je više nego morbidna, pa pomalo i jeziva. Naime, Džejmi benet koji ima 30 godina je podelio snimak iz svoje kućice u ruralnom području Škotske. Naime, on je ležao pored svog malog sina, a on je uporno mahao rukicama kao da nekoga pozdravlja, ali je on mislio da se beba igra. Međutim, jako je bzo shvatio da je u pitanju njegova pokojna majka koja je preminula 87 godina, a koja je bila posebno bliska sa svojim unukom.

“Na način na koje se dete smejalo i mahalo, mogli smo da zaključimo samo jedno, da je video duh moje pokojne majke. Inače je jako sramežljiv i ne pozdravlja nikoga osim članova porodice. Sa Izabelom je bio jako blizak, a ona mu je uvek govorila da će da pazi na njega pa čak i kada ode na onaj svet” – ispričao je on. Međutim, nije mu bilo svejedno, pa je i on sam u idućih nekoliko dana spavao sa upaljenim svelom. Pogledajte i sami ovaj video klip.

Oglasi - Advertisement