Vesna Zmijanac je pjevačica koja je na vrhuncu svoje popularnosti bila u osamdesetim godinama. Ona je u to vrijeme smatrana i najljepšom i najbolje obučenom damom na estradnoj sceni u Jugoslaviji. Priliku zaviriti u ormare Vesne Zmijanac i Nikolije Jovanović imali su samo rijetki.

 

Nakon godina izgradnje karijere i prepuštanja kupovini u najboljim dućanima diljem svijeta, sasvim je prirodno da majka i kći žele taj aspekt svoje intime zadržati isključivo za sebe. Evidentno je da se u ormarima Vesne Zmijanac i Nikolije Jovanović krije kolekcija skupocjenih stvari koje su prije nosile poznate manekenke poput Klaudije Šifer ili Naomi Kembel. Poznata diva već je spominjala kako je imala privilegiju prisustvovati modnim revijama u New Yorku, Parizu ili Milanu te si priuštiti i najekstravagantnije artikle koji su zahtijevali višestruke honorare.

 

I danas joj je moda na prvom mjestu i nikada ne pravi kompromise kada je u pitanju garderoba, a tu je osobinu prenijela i na svoju voljenu Nikoliju. Vesninu neospornu ljepotu, za koju bi neki mogli reći da je previše, priznala je i jedna rap hip-hop zvijezda spomenuvši kako ne može stati u neke majčine odjevne predmete, što svjedoči o Vesninoj vrhunskoj atraktivnosti.

Upravo iz tog razloga rijetko posjećuje to mjesto. No, danas je napravio rijetku iznimku te je odjenuo jednu od majčinih haljina i tako zadivio sve svoje obožavatelje i pratitelje na Instagramu. U sklopu procesa Niki je demonstrirala kako je uradak osvanuo na Vesni, a potom je podijelila video uz komentar. Ušla sam u mamin ormar, znatiželjna da istražim njegov sadržaj,, napisala je.

Oglasi - Advertisement