Proslavljena pevačica Zlata Petrović uvek je bila otvorena o svom dosadašnjem angažmanu sa oženjenim osobama. Nedavno je video snimak sa njom privukao veliku pažnju na internetu.

Tokom intervjua, pevačica je priznala da je u više navrata bila umešana u šemu sa oženjenim osobama, ali je naglasila da je dosledno vodila računa da se supružnicima vrate na vreme.

Zlata je otkrila da je bila uključena u brojne susrete sa oženjenim osobama, ali je istakla da nikada nije jurila nijednu ženu. Ponosila se time što je prisustvovala bez ometanja, nikada ne upadajući u ničiji lični prostor niti ih pozivajući u svoj. U stvari, veoma je pazila da se ljudi brzo i odgovorno vrate svojim kućama.

U prethodnoj izjavi lokalnoj štampi ona je spomenula:

U periodu od pet godina održavala sam vezu sa muškarcem koji je slučajno bio oženjen. Kao ljubavnik, pobrinuo sam se da izvrsno ispunim svoju ulogu, sve dok sam bio oprezan da ne ohrabrim raspad njegovog braka. Ljubomora nije bila osjećaj koji sam iskusio, što mi je omogućilo da ugodno dijelim ovog muškarca sa drugom ženom. Moje namjere nikada nisu bile vođene finansijskom dobiti; nego sam tražio zadovoljstvo i ispunjenje u ovim vezama. Materijalno bogatstvo za mene je imalo mali značaj; ono što je zaista bilo važno je osećaj zadovoljstva koji sam osećao u njihovom prisustvu. Moja finansijska nezavisnost je osigurala da se ne oslanjam na druge da mi obezbede ekstravagantne luksuzne stvari kao što su bunde i automobili. Zlata Petrović je u intervjuu za lokalne medije izrazila ovakve stavove.

Oglasi - Advertisement